• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Ontdek in 3 stappen wie jij bent en verbeter je leiderschapsstijl

Conchita Wormer
  | 
8 februari 2023

Je wilt de top bereiken! Maar soms heb je het gevoel dat je jouw kop wel erg ver boven het maaiveld moet uitsteken. Je weet dat je je werk goed doet, maar twijfelt wel eens: moet je juist onderscheidend zijn, of kun je soms beter bescheiden zijn? Die gedachtes kosten je veel energie. Het is toch veel mooier wanneer je die top weet te bereiken door gewoon jezelf te zijn en te doen wat goed voor jou voelt! Zonder je voor te doen als een ander, omdat je denkt dat mensen dat van je verwachten.

Door jezelf beter te leren kennen, word jij veel sneller de krachtige leider die jij wilt zijn. In dit blog leg ik je uit hoe jij in 3 stappen kunt ontdekken wie jij bent en hoe je een betere leider wordt door uit te gaan van jouw kracht.

 1. Sta stil bij je successen
  Je doet je werk goed. Dat zien je collega’s ook. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan waar die talenten vandaan komen en waarom het zo goed gaat? Als je de tijd neemt om bij je successen stil te staan, leer je jouw kracht kennen. Inzicht in jezelf zorgt ervoor dat je stappen kunt maken in je carrière. Want als je weet waar je goed in bent, dan weet je ook welke kracht je nog beter kunt uitbouwen, zodat je klaar bent voor een volgende stap. Dus sta eens stil bij je successen en bedenk wat er goed ging en hoe jij daarin hebt bijgedragen.
 2. Vraag feedback aan een ander
  Veel van mijn klanten, met name vrouwen, vinden het erg lastig om te vertellen waar hun kwaliteiten liggen. En dat terwijl ze heel goed kunnen benoemen waar ze niet goed in zijn. Je kunt de tijd nemen en reflecteren op je eigen gedrag, maar als je dat lastig vindt, kun je ook anderen om hulp vragen. Vraag je collega’s gewoon eens om feedback. Wat vonden zij dat er goed ging in een project en waar denken zij dat jij goed in bent? Het is namelijk veel gemakkelijker om dit over een ander te zeggen dan over jezelf. Je collega’s kunnen je hierbij dus gemakkelijk helpen.
 3. Focus niet te veel op het negatieve
  Vaak ben je geneigd om alleen naar de negatieve feedback te luisteren. Want ja…daar zijn wij mensen heel goed in. Maar als je naar de top wilt, moet je uitgaan van je positieve punten. Iets verder ontwikkelen waar je al goed in bent, gaat namelijk veel sneller dan iets negatiefs proberen te verbeteren. Wil je snel naar de top, focus je dan op jouw positieve punten!

Geef leiding vanuit jouw kracht!

Sterke leiders gaan uit van hun persoonlijke, authentieke kracht. Ze geven leiding zonder eigen waarden te verliezen. Door dicht bij zichzelf te blijven, geven zij vol energie en met resultaat leiding. En jij kunt dit ook bereiken!

In mijn coachingsprogramma help ik je inzicht in jezelf te krijgen. Je ontdekt waar je (verborgen) kracht ligt en ik leer je hoe je gemakkelijker kunt handelen vanuit je kwaliteiten om op die manier te kunnen groeien en excelleren. Je ontdekt welke leiderschapsstijl er bij jou past en wanneer jouw stijl wel of niet effectief is. Word de leider die in jou zit en bereik de beste resultaten met jouw team!

Bekijk nu de mogelijkheden van het coachingsprogramma.

Futureproof leiderschap
Artikel uit de categorie:
Geen categorie
© 2020-2023 Conchita Wormer - Powered by Maatos