• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over Conchita

“Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers en directeuren te coachen waarbij je het maximale uit werk en privé kunt halen.”

Nijmegen is mijn stad, waar ik woon op loopafstand van de Waal en de oudste straat van Nederland .

Ik geniet van het leven en ben ook de minder mooie aspecten hiervan tegengekomen.

Mijn ouders stierven op jonge leeftijd, mijn huwelijk strandde na jaren en ik moest mijn eigen boontjes leren doppen. Dat mijn leven soms een rollercoaster leek, is zeker waar. Ik leerde om nooit op te geven en altijd op zoek te gaan naar een passende oplossing, ook al was het een kleine.

Ik geniet van mijn 3 zoons die inmiddels zijn uitgevlogen.
Mijn vrije tijd besteed ik aan wandelen met mijn hond, yoga, lezen, het terras of ẻẻn van de vele gezellige cafeetjes in Nijmegen.

Ik vind het heerlijk om de wereld verder te ontdekken. Ik maak graag stedentrips in Europa en ik heb gemerkt dat Berlijn mijn hart heeft gestolen.

No nonsens, resultaatgericht, humor en een tomeloze energie. Dat typeert mij wel.

Een gelukkig en succesvol (werk)leven.

Dat willen we allemaal. Helaas lukt het maar weinig mensen om dit waar te maken. En dit is juist waar ik mee aan de slag ga.

Het is mijn missie om ambitieuze ondernemers en directeuren (en ook managers) te coachen waarbij je het maximale uit werk en privé kunt halen.

In persoonlijke gesprekken gaan we samen aan de slag met jouw resultaatgebieden en doelstellingen. In een sfeer waarbij er ook ruimte is voor een lach (en soms een traan) bereiken we samen het optimale resultaat.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in bestuurlijke functies in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast heb ik jarenlang shows en evenementen gepresenteerd.

In 2004 ben ik gestart met mijn bureau voor trainingen en coaching. Al dan niet met andere professionals heb ik trainingen verzorgd op het gebied van leiderschap, communicatie en sales.

Mijn klanten zijn regelmatig grote corporates en daarnaast organisaties binnen MBK Nederland.

Ook heb ik ruimte gevonden om met mijn passie andere trainers en coaches op te leiden waardoor zij op inspirerende wijze ons mooie vak kunnen uitoefenen.

Mijn theoretische kennis is in de loop van de jaren een stuk ronder geworden door mijn praktijkervaring. Ieder jaar volg ik zelf trainingen en coaching. Zo werd ik o.a. NLP master coach, DISC gedragsstijlen expert en Werkgelukdeskundige.

In 2020, na de uitbraak van de crisis viel mijn volle agenda leeg met offline opdrachten. Ik besloot mijn koers enigszins te veranderen.

Ik volgde een opleiding tot online trainer en online werkvormen. Ik merkte welke voordelen het online leren heeft. Op die manier kon ik mijn enthousiasme om mensen te ontwikkelen nog meer inzetten.

Onafhankelijk van plaats en tijdstip. Daarom is de online academy opgezet. Hierin staan video based trainingen die het mogelijk maken om kennis op te doen wanneer het jou uitkomt.

Met een prachtige groep trainers, coaches en acteurs verzorgen we on en offline trainingen en kan je bij ons ook terecht voor (virtuele) coaching. 

Heb jij ook behoefte aan verandering en wil je nader kennismaken? Plan dan een afspraak voor een strategiegesprek in de agenda.

© 2020-2023 Conchita Wormer - Powered by Maatos