• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Incompany Trainingen

Verandering is een keuze, samen geven we er richting aan

Bureau voor zakelijk zelfvertrouwen

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit tevoren. De VUCA wereld is hiervoor een veel gebruikte term. Dit staat voor Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous. Ogenschijnlijk iets dat kan afschrikken. Hoe houd je je, zowel zakelijk als privé, staande in een wereld waar veranderingen elkaar snel opvolgen, er veel onzeker is, de complexiteit toeneemt en niets is wat het lijkt? En als het je lukt om je staande te houden, hoe zorg je er dan voor dat je voorop loopt en vanuit jouw eigen regie richting geeft aan je succes?

Continu, of ten minste zeer regelmatig, blijven werken aan jouw ontwikkeling in de richting van toekomst vaste competenties helpt hierbij. Want we weten tenslotte wat er van de mens gevraagd wordt in een VUCA wereld. Kijk maar eens bij het aanbod. Je vindt hier een mooi overzicht van toekomst vaste competenties. Ook vind je hier een heel aantal trainingen en mogelijkheden voor coaching dat jou absoluut op voorsprong helpt!

Thema's

Leidinggeven

Als je jouw talenten optimaal wilt benutten en je regie wilt nemen

Communicatie

Jezelf steviger maken in communicatie

Samenwerken in teams

Echt contact en beter resultaat

Trainingen en workshops

Coaching

Top 3 trainingen

1

Leidinggeven aan hybride teams

De training duurt 2 dagen, bij online 4 dagdelen

Doelgroep: Je bent leidinggevende en stuurt 1 of meerdere teams aan. Remote leidinggeven is voor jou nieuw.

In deze training die zowel online als offline te volgen is gaan we samen aan de slag met de uitdagingen die het aansturen van teams op afstand met zich meebrengen. Je wilt je team helpen, motiveren en sturen. Juist nu is het goed om te motiveren. Hoe houd je dit vast? Welke rollen zet je wanneer in bij de individuele medewerkers? Hoe coach je op afstand? Hoe benut je talenten? Vanuit jouw eigen leerdoelen en persoonlijke casuïstiek krijg jij alle handvatten om remote leiding te geven.

Resultaat

2

Persoonlijk Leiderschap

De training duurt 2 dagen, bij online 4 dagdelen
Doelgroep: Voor iedereen die meer grip wil krijgen op het persoonlijke en zakelijke functioneren.
Wil je meer regie over jezelf? Merk je wel eens dat je belemmeringen ervaart om in actie te komen? Dat het lastig is om duidelijk je grenzen aan te geven? Ben je benieuwd welke kwaliteiten jij bezit? Heb je behoefte om jezelf te zijn en weet je niet goed hoe? Dan past deze training erg goed bij je. Je werkt met eigen leerdoelen en je wordt geholpen en versterkt waardoor jij meer zelfvertrouwen krijgt. Je maakt je eigen actieplan waardoor je direct aan de slag kunt gaan.

Resultaat

3

Samenwerken in teams

De training duurt 2 dagen

Doelgroep: Voor teams die beter met elkaar willen samenwerken.

Als vertrekpunt voor deze training gaan we eerst kijken naar de gedragsvoorkeuren van de individuele teamleden en welke effecten dit heeft op het team.

Feedback geven en ontvangen is niet eenvoudig. Voor de één is het lastig om feedback te geven, de ander is te direct. Als je elkaar niet aanspreekt kan dit leiden tot nare situaties of persoonlijke problemen. En dat is echt te voorkomen. Maar hoe pak je dit aan? Welke vragen kun je elkaar stellen en hoe wordt de onderlinge communicatie makkelijker? Deze training geeft antwoord op deze vragen en vormt een fijne basis om beter met elkaar samen te werken.

Resultaat

Ontvang de digitale brochure

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang ons complete trainingsoverzicht.

Ons Team

Ons team bestaat uit een fantastische groep trainers, coaches en acteurs waar we al jaren een beroep op doen. Iedere trainer of coach heeft eigen expertisegebieden en wordt geselecteerd op basis van de unieke klantvraag.

Team Conchita Wormer

Testimonials

Enorm gaaf opleidingstraject gestart voor onze organisaties met o.a.  DISC profielen. Je komt hierbij veel te weten over je eigen gedrag en functioneren en hoe kom ik over bij anderen. Daarnaast geeft het je veel inzicht bij het coachen van collega’s. De training wordt gecombineerd met gespreksvaardigheden en coaching vaardigheden om zo tot inspirerend leiderschap te komen. Heel leerzaam en echt bruikbaar in de praktijk.
Pierre Dun
Director of Operations 24/7 Chauffeursdiensten
In de afgelopen jaren hebben wij als bedrijf en ook specifiek met mijn afdeling meerdere malen gebruik gemaakt van het bureau van Conchita Wormer. Zij is bij ons geweest voor o.a. communicatietraining voor alle werknemers, trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, gedrag en feedback geven voor diverse afdelingen. Daarnaast heeft zij ook collega’s persoonlijke gecoacht op diverse onderwerpen. Persoonlijk vind ik het heel prettig om met Conchita te werken. Als trainer is ze makkelijk benaderbaar, geeft ze duidelijke instructies en uitleg en daarnaast kan ze zich goed inleven in verschillende karakters. De trainingen zijn laagdrempelig, en wel weet ze de juiste snaar te raken. Als Conchita is geweest, hebben we het er onderling met collega’s vaak nog weken daarna over. Ze zet mensen aan het denken aan de hand van duidelijke voorbeelden, waardoor dit ook goed toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast kennen we elkaar inmiddels al een aantal jaar en hebben we ontzettend leuk contact. Voor een volgende training, nodig ik Conchita dan ook graag weer bij ons uit!
Simone Oostvogels
Manager Client Support, Pay for People
Conchita is één van de meest authentieke trainers die ik heb mogen ontmoeten. Deze fantastische vrouw maakt meteen contact met de deelnemers en hierdoor wordt de inhoud van de training meteen geabsorbeerd door de deelnemers. Conchita is een trainer die de mensen inspireert en die snel de groepsdynamiek in kaart brengt. Zij weet mensen in een stretch zone te brengen zonder dat men één stap in de stress zone zet. Prachtig!
Wytze Terpstra
Coach, Trainer, Quality Monitoring 
© 2020-2024 Conchita Wormer - Powered by Maatos