• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over het Team

Verandering is een keuze, samen geven we er richting aan.”

Conchita Wormer, bureau voor online, offline en blended trainingen en coaching bestaat sinds 2004. Ons bureau verzorgt trainingen, veelal in-company, op het gebied van leiderschap, communicatie, presentatie en sales. Trainingen worden ontwikkeld in samenspraak met onze relaties en zijn altijd maatwerk. Onze klanten zijn regelmatig grote corporates en daarnaast organisaties binnen MBK Nederland.

Vanuit de merkwaarden Resultaatgericht, Duurzaam en Plezier zorgen we voor resultaten die de investering ruimschoots terugverdienen (ROI). Zo hebben wij na een ontwikkeltraject kunnen constateren dat gedragsverandering daadwerkelijk waarneembaar was, conversiecijfers stegen en de klantwaardering omhoog ging.

De kennis die is opgedaan tijdens de trainingen wordt geborgd door een nauwe samenwerking met de manager en de coaching die volgt na de trainingen.

We leveren keer op keer enthousiasme en een hoge energie. Geen saaie trainingen maar trainingen met ervaring gerichte werkvormen, filmpjes en spelelementen.

We vinden het belangrijk dat deelnemers hun verantwoordelijkheid pakken als het gaat om leren.

Na afloop van een ontwikkeltraject krijgen de deelnemers een certificaat van deelname.

Naast het trainen van managers en hun teams verzorgen we coaching op verschillende onderwerpen.

© 2020-2022 Conchita Wormer - Powered by Maatos